Mammas korsstygnstavla

När man städar får man se mycket – hemmablind ?

Jag brukar ha en pläd över farmorfåtöljen- är lite rädd om tyget när de små vita gömmer sina tuggben. Jo, det låg ett tuggben i pläden…

Det var länge sen jag såg tyget på farmor fåtöljen (handtryck från Jobs) men det var inte det jag skulle skriva om – när jag står och tittar på pallen som blev så fin ❤

Pallen som min morfar snickrat fick jag ärva av mamma. Mormor hade broderat rosor och mamma hade klätt om pallen i tyg när jag fick den. Så när jag sprättade bort tyget så kom rosorna fram, men tyvärr så var rosorna helt borta, inte många stygn kvar.

Jag ärvde också en stor tavla som mamma broderat, ställde upp den på vinden.

Hämtade ner tavlan från vinden, klippte och sparade mönstret på fasanen och den passade perfekt på pallens sits. Tyget blev för tjock att vika, så jag fick repa upp korsstygn så vi kunde vika runt sitsen.

Blev så nöjd ❤ en liten historia om morfars pall och mammas korsstygnstavla.

Skön torsdag vänner ❤ var rädda om er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s