Uppdatering

Ja ,som ni vet är min gamla dator seg… så det är bara att vänta innan den hoppar igång !

Igår startade jag en surdeg på dinkelmjöl,graham och specialvete. Provade lergrytan- blötlagd och insmord i solrosolja.

Det är som Julafton att lyfta på locket efter halva gräddningstiden

Ser ni vänner det blir fint i lergrytan.

Jag ärvde en liten lergryta som stått i skåpet många år (tur att jag inte slängt den), lagom till ett litet bröd 🙂

Torsdagsbaket är klart vänner, frukostfrallorna blev goda- en bra morgon.

Brödet måste svalna innan jag skär i det.. En sak är säkert – man får inte ha bråttom när man bakar surdeg ! Väntar på resultatet – mitt första bröd i lergryta ?

Var rädda om er vänner ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s