Krämfyllda havrekakor

Recept  ca 20 st
175 gr mjukt smör
1 1/2dl socker
(rivet skal av apelsin) det hoppade jag över
3 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
 
Fyllning
100 gr mjukt smör
ca 2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
125 gr philadelpiaost
 
1.  Rör ihop till en smidig deg – rulla 40 st små bollar
(jag rullade två rullar och skar 20 kakar av varje rulle)
Platta till dem lätt.
Grädda 200 gr ca 7 -8 min
 
2. Blanda ihop fyllningen till en kräm
Bred på krämen med undersidorna mot varandra…se bild !
Lite ringlad smält choklad ovanpå om man vill
(jag bredde lite kräm på översta kakan- hyvlade chokladspån på toppen)
 
Ljuvligt goda till lördagsfika 💕
Lycka till !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s